Personeel

Personeel is het kapitaal van uw onderneming. Behoud ze voor uw organisatie door te boeien en te binden. De juiste medewerker op de juiste plaats.

Allemaal uitspraken die u al vaker gehoord heeft. U wilt het echter concreter en er in de praktijk van alledag mee aan de slag gaan. En dan is de vraag: hoe doe ik dat? Daarover gaan we graag met elkaar in gesprek!

Om een idee te geven:

  • Werving en selectie. Met een zeer innovatieve tool zorgen we voor de best passende medewerker (sollicitant) op uw vacature. 
  •  Doorstroom van uw medewerkers in- of extern. De best passende functie bij uw medewerker hebben we snel en goed in beeld.
  • Uitstroom of outplacement op een verantwoorde wijze die werknemers waarderen en die u voordeel opleveren.
  • Vakbekwaamheid van medewerkers, zowel leidinggevenden als uitvoerenden, verhogen door snel en goed in beeld te brengen waar het aan schort en daar vervolgens op te coachen. 
  • Opzetten en implementeren van personeelsbeleid m.b.t. persoonlijke groei en ontwikkeling in het werk. Daarbij ook het inzetten van feedback 90, 180 als 360 graden.

Organisatie

Uw organisatie moet goed zijn ingericht; anders heeft het investeren in uw medewerkers niet veel rendement. Wellicht heeft u al de nodige aandacht voor procedures, richtlijnen, kengetallen, planning, control, etc. Heeft u ook voldoende oog voor de cultuur……?? Wat is de stijl van leidinggeven en de wijze van communiceren? Past dit alles bij de werknemer van vandaag en de aankomende generatie? Hoe wordt en blijft u een aantrekkelijke werkgever? Hoe is het gesteld met het rendement van uw investeringen in uw medewerkers en in uw organisatie (ROI)?

U wilt er meer van weten en zonodig mee aan de slag gaan? Zeker ook voor de kleinere ondernemingen zijn wij een interessante partner om u op weg te helpen en te houden. Ook als ondernemer kunt u groeien in werk en welbevinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *