Je wilt een baan of een studie die echt bij je past, bij je persoonlijkheid en je competenties? Je weet echter niet welke baan of studie dat is? Je wil ontdekken wat je drijfveren zijn?

Wij brengen je persoonlijkheid, drijfveren en competenties in beeld. We doen dat via internet en daarbij maakt afstand niet uit.

STUDIEKEUS

Bij het kiezen van een opleiding of studie gaan we, naast een persoonlijk gesprek aan de slag met enkele testen. Je krijgt dan inzicht in de competenties die je nog moet ontwikkelen om met succes een studie te volgen die het best bij je past. Eventueel kan ik je daarbij ook begeleiden. 

WERK/LOOPBAAN

Wil je weten welke baan het best bij je past? Of wil je weten wat er moet gebeuren om je werk met meer plezier te doen? Wil of moet je veranderen van werk? 

Neem dan contact met mij op. We brengen dan online je persoonlijkheid, drijfveren en competenties in beeld met een heldere rapportage. Daarnaast ontvang je een duidelijke match van de beroepen die bij je passen. Ook is dan helder op welke onderdelen je eventueel nog gecoacht moet worden om succesvol te zijn in de baan van je keus. 

 

MAATWERK (PRIVÉ OF BEDRIJF)

Wat moet ik doen bij ziekte, re-integratie, outplacement, disfunctioneren, etc.? Ongeacht welk beroep en sector!

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de situatie, de vragen en wensen. Ik doe vervolgens een voorstel voor een coachingstraject op maat; dus afgestemd op je situatie. Veelal maken we de situatie helder met het afnemen van online testen. We hebben dan zicht op persoonlijkheid, basiscompetenties en loopbaancompetenties. Op dat moment zijn dan ook het aantal sessies bekend. Ook is het mogelijk om (vervolg)begeleiding te bieden via e-coaching (per telefoon, Skype, chat of mail). Indien gewenst kan de coaching ook in de avonduren plaatsvinden. 

Tijdens een sessie bespreken we opdrachten waar je gericht mee aan de slag kunt. Als coach sitmuleer en inspireer ik je. Je krijgt tips, aanbevelingen en oefeningen.

Privé coachtrajecten: 

Een kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en is gratis mits deze kan plaatsvinden in mijn werkruimte in Stavenisse. Indien dit niet mogelijk is, overleggen we met u over alternatieven. Bij het aangaan van een coachingstraject zijn de kosten per vervolgsessie van 45 minuten €56,– incl. BTW. Voorwaarde is dat de coaching in mijn eigen werkruimte aan huis kan plaatsvinden. Ik beschik over een aparte werkruimte met eigen ingang. De coaching kan ook op een andere locatie worden geboden b.v. op het werk, aan huis of een spreekruimte onderweg. We spreken dan vooraf een apart tarief af. Als we aan de slag gaan met online testen en matchen, kan de werkwijze daarop worden afgestemd.

Eventuele kosten van testen worden apart in rekening gebracht.

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Het is ook mogelijk om gedurende het gehele jaar coaching te ontvangen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, afgestemd op uw persoonlijke wensen en tegen een voordelig tarief.

Bedrijven en instellingen:

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.