In de eerste plaats hartelijke dank voor je inzet naar aanleiding van de vraag om twee leerlingen te testen. Het was voor de 1e keer dat jij op deze manier onze school bent binnengekomen, althans bij mijn afdeling.Ik wil je wel laten weten dat dit voor mij tot volle tevredenheid is geweest.

Je bent direct aan de slag gegaan met de vraagstelling en je hebt dit op uitstekende wijze teruggekoppeld naar leerlingen, ouders en onderwijsinstelling. Het is uiteraard de vraag wat de 2 leerlingen met de info gaan doen en of ze het advies gaan opvolgen. Die verantwoordelijkheid ligt uiteraard bij hen en bij de ouders.

Kortom; wat mij betreft tot volle tevredenheid.

Aanvullend: het betrof het testen van 2 leerlingen op het VMBO met het testplatform. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *